Vores hjemmeside benytter sig af cookies for at optimere din oplevelse. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. - Læs mere - Jeg accepterer

Velkommen

GaveFabrikken byder dig og dine kollegaer velkommen til Gaveklubben

Her fejrer vi julen hele året med store mærker til ekstra små priser. Udvalgte varer er nedsat med helt op til 80% i forhold til butikspris og vi opdaterer løbende shoppen med nye og spændende varer. Gaveklubben en del af GaveFabrikken, landets største leverandør af firmagaver.  Det er din garanti for kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om GaveFabrikken på www.gavefabrikken.dk.


Julegaver til virksomheder der begejstrer
Hos GaveFabrikken leverer vi årligt mere end 240.000 firmajulegaver, og vi går ikke på kompromis i jagten på begejstring. Vi udvælger de bedste produkter på markedet, opfinder nye koncepter og designer vores egne gaver i samarbejde med de førende mærkevareproducenter. Vi køber stort ind, så vores kunder er garanteret markedets største og flotteste firmagaver.


Mennesker er forskellige - det er gaver også
Vi tilbyder alle slags firmagaver, både sjove, smukke spændende og endda fjollede gaver! Det vigtigste for os er, at du finder den helt rigtige gave til jeres medarbejdere. Gaver, der rammer rigtigt, kan mærkes og sætter varige spor. Har du svært ved at vælge én gave til alle, har vi gjort det let for dig med vores populære gavekort, hvor medarbejderne kan vælge selv.

Du kan læse mere om vores gavekortløsninger her.

Vi glæder os til at overraske dig!

GaveFabrikken A/S 

T: (+45) 70 70 20 27  
M: info@gavefabrikken.dk