Vores hjemmeside anvender cookies for at optimere din oplevelse. Klikker du videre på siden accepterer du vores cookie-politik. - Læs mere - Jeg accepterer

Betingelser & vilkår 

GAVEKLUBBEN / OPDATERET 14-01-21

 

Levering:
Levering kun til brofaste forbindelser i Danmark.
Skal ordren leveres til ikke brofaste forbindelser i Dammark, Grønland, Færøerne, eller til udlandet, forbeholder vi os ret til at tillægge yderligere omkostninger og leveringstid.

Gratis levering ved køb over 1.000 DKK inkl. moms.


Leveringstider:
Vi leverer normalt inden for 5 - 10 arbejdsdage til nærmeste GLS pakkeshop. I perioder kan der opleves længere leveringstid, men i så fald vil dette være oplyst på vores hjemmeside samt på ordrebekræftelsen. 


Fortrydelsesret og
 Returpolitik:
Der ydes 14 dages returret. Varen skal være ubrugt og i original emballage.

Kontakt kundeservice på 70 70 20 27 eller pr. mail gaveklubben@gavefabrikken.dk. Husk at have dit ordrenummer klar. 

Varerne sendes retur til Gavefabrikken, Hedelykken 6, 2640 Hedehusene, ATT. "Retur Gaveklubben" via en pakke-distributører, der gør det muligt at spore varen. Varer, der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge en pakke-distributører, der gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse.

Husk at bede om en kvittering ved afsendelsen, således at pakken er forsikret.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med returformularen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler, at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Varerne må ikke være brugte, slidte eller vaskede. Varerne skal returneres i original emballage, mm. Hvis du returnerer en brugt, slidt eller vasket vare, som ikke kan godkende i vores kvalitetskontrol, kan vi ikke godkende returneringen.

Hvis du modtager en beskadiget pakke med manglende vare(r), har vi brug for billeddokumentation af dette. Send venligst et billede til os på gaveklubben@gavefabrikken.dk, så vi kan undersøge det nærmere.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private. Det gælder ikke varer solgt til virksomheder.


Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.


Definitioner:

Aftalens parter
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til GAVEKLUBBEN afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

"GAVEKLUBBEN" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.


Produktinformation:

På GAVEKLUBBEN oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til GAVEKLUBBEN.DK via gaveklubben@gavefabrikken.dk


Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.

Vi tager forbehold for forkert angivne priser, udsolgte varer, tastefejl, trykfejl og anden fejlskrift samt leveringssvigt. Vi er berettiget til at annullere din ordre som følge heraf, og du vil blive underrettet via e-mail.

Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.


Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på GAVEKLUBBEN er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra GAVEKLUBBEN udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til GAVEKLUBBEN om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem Køber og GAVEKLUBBEN er først indgået, når GAVEKLUBBEN ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.


Betaling:

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun du og PBS kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med kort-betalinger trækkes beløbet fra din konto, så snart varen afgår fra GAVEKLUBBEN.


Reklamation:

GAVEKLUBBEN yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal fremvises til GAVEKLUBBEN i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til GAVEKLUBBEN inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive, og på forlangende vise, hvori manglen består.


Ansvarsfraskrivelse og garanti:

GAVEKLUBBEN har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for GAVEKLUBBEN's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og GAVEKLUBBEN.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for GAVEKLUBBEN's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, pandemi, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout eller lignende.

GAVEKLUBBEN afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.


Forbehold for ændringer:
GAVEKLUBBEN forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om eventuelle ændringer. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer


Misbrug:

Misbrug af GAVEKLUBBEN medfører politianmeldelse.


Ejerskab:

GAVEKLUBBEN ejes og drives af:
GaveFabrikken A/S
Carl Jacobsens Vej 20
2500 Valby
CVR: 31332702

E-mail: gaveklubben@gavefabrikken.dk